diumenge, 28 de setembre del 2014

INSCRIPCIONS DE MENJADOR



JOCS I TAULA 2012 SCP SERVEI DE MENJADOR

CURS 2014/2015

NORMATIVA

1.       El servei de menjador comença i acaba el mateix dia que l’escola.

2.       L’horari de permanència serà de les 12.30h a les 15h.

Durant l’horari de jornada continuada de l’escola els alumnes de parvulari i cicle inicial hauran de ser recollits per les famílies a les 15h.

3.       El preu del servei del menjador per el curs escolar 2013/2014 serà:

-  De 6,15€/diaris iva inclòs amb un mínim d’ assistència setmanal de 3 dies.  

- El preu del servei del menjador per assistències inferiors a  tres dies o Asistencia esporàdica serà de 6,80€/diari.

- Els rebuts domiciliats es giraran del 1 al 8 de cada mes.

- Els rebut  de finestreta es cobrarà de 9h a 10h del 5 al 10 de cada mes.

4.        El tractament del rebuts retornats o impagats es el següent:

-          Informació per escrit que es donarà al nen/a.

-          En el plaç de 15 dies després de rebre la notificació, si no ha estat atesa, el nen no podrà fer us del servei.

5.       La comissió bancària per devolució de rebuts es de 3,50€ que anirà a càrrec dels pares.

6.       Els dies de no asistencia al menjador l’avís, pel descompte ha de ser de 9h a 10h, per finestreta o per telèfon: 938961585.   

L’ abonament serà de 2,50€ dia i es farà efectiu en la següent facturació.

7.       Els dies de Colònies, l’abonament serà de la totalitat del import per dia justificat i es farà efectiu en la facturació del mes següent.

8.       Durant l’horari del servei, els nens/es no podran sortir de l’escola exceptuant si porten una autorització signada per els pares. Els podreu recollir a la finestra del menjador.

9.       En cas que el nen/a hagi de prendre una medicació, s’ha de recollir a la finestra de menjador la autorització, que cal tornar signada, adjuntant recepta o certificat mèdic, amb la dosis a dispensar, ja que es imprescindible per poder subministrar medicaments.

10.    Els dies de excursió els nens/es inscrits rebran una bossa amb el dinar, en cas de no Asistencia del nen/a, l’avís a de ser de 9h a 10h, per finestreta o per telèfon: 938961585 com a mínim un dia abans.

11.    L’ equip de monitors es reuneix un cop per setmana, els dimarts de 11h a 12h, si teniu alguna consulta a fer us convidem a adreçar-vos.

12.    El pare/mare o tutor legal que firmi la inscripció del servei de menjador es fa responsable del pagament dels rebuts d’aquest servei.

13.    Davant d’ un comportament no adequat de l’alumne/a, es parlarà amb la família o tutor per tal de trobar una solució, de no ser així, l’escola prendrà les mesures pertinents

14.    Per qualsevol dubte o aclariment, podeu trucar al 938961585 o adreçar-vos a la finestra de menjador de 9h a 10h.

15.    L’acceptació d’aquestes normes suposa l’autorització de sortides en cas d’excursió organitzades per Jocs i Taula 2012 SCP

16.    També autoritzo que la imatge del meu fill per us pugui aparèixer en fotografies i vídeos corresponents a activitats dintre de l’horari de menjador . L’ús de les imatges serà per us exclusiu d’ activitats relacionades amb l’escola.

 


Si

 


No

 

 

En/na........................................, tutor de l’alumne/a.................................................

Accepto i autoritzo la present normativa.

                                                                                                                    Signatura

 


            

En compliment del que disposa la llei de protecció de dades de caràcter personal, s’informa que aquestes dades formaran part exclusivament  de la base de dades de Jocs i Taula 2012, SCP.